Home
BRF Stockholmsblick

Om föreningen

Högt beläget i Liljeholmen ligger BRF Stockholmsblicks nybyggda hus med hisnande utsikt över Gröndal, Essingeöarna, Södermalm, Kungsholmen och resten av Stockholm. Läs mer om området här.

Föreningen registrerades 2006-11-13 och förvärvade 2008 fastigheten Reservoaren 5 på Nybohov, i Liljeholmen, Stockholm. Byggnationen genomfördes av Besqab Projektutveckling AB, arkitekt Anders Bergkrantz, Bergkrantz Arkitekter AB. Inflyttning skedde under hösten 2008.

Fastigheten består av en tomträtt och ett bostadshus med 38 lägenheter i tio våningar. Huset är uppvärmt av vattenburen fjärrvärme. Bostadsarean om 2 577 kvm är fördelad på:

  • 2 rum och kök, 16 st
  • 3 rum och kök, 9 st
  • 4 rum och kök, 13 st

Bostadshuset, återvinningsrum i en egen stuga samt garagelängan stod färdiga under år 2008. På entréplan finns en tvättstuga utrustad med 2 tvättmaskiner, 1 torktumlare, 1 torkskåp, 1 kall mangel, tvättho och strykbräda. I huset finns även barnvagnsrum och cykelrum. I den seperata stugan för hushållssopor och återvinning sorteras matavfall, förpackningar av kartong, metall, plast, glas, tidningar, batterier, glödlampor och ljuskällor. Föreningens medlemmar har förråd i antingen källare eller vind.

Föreningen förfogar över 8 st garageplatser och 18 st parkeringsplatser i en gemensamhetsanläggning. Dessutom finns det två besöksplatser tillgängliga som kan användas för besökande till föreningen eller för boende vid i- och urlastning.

Föreningen har ett gruppavtal med Ownit rörande bredband (500-1000 Mbit/s) och basabonnemang för TV (ca 15 TV-kanaler / 13 HD-kanaler). Enskilda lägenhetsinnehavare som önskar ett större TV-utbud har möjlighet att uppgradera till Flex (Bas + 8 valfria kanaler), Stor (ca 40 kanaler + HD kanaler) samt även C Mores och Viasats utbud av sport- och filmkanaler. Varje lägenhet har tillgång till en digitalbox för TV-utbudet och en trådlös router. Dessutom är varje lägenhet utrustad med flera datauttag för bredband och TV som är placerade i exempelvis vardagsrum, kök och sovrum.

Varje vår och höst anordnar föreningen gemensamma träffar då huset och utemiljön städas och sköts om. Träffarna avslutas med korvgrillning och fika.

 

För mer information, se föreningens stadgar eller kontakta styrelsen.

Årsredovisningar och årsstämmoprotokoll

 

2018-04-12